Professionelt og dedikeret erhvervsnetværk i Kolding

Høj faglighed, tryg socialitet og stor udvikling er omdrejningspunktet i dette erhvervsnetværk, hvor vi bestemt ikke er nonchalant. Vi er opmærksomme, samvittighedsfulde og omhyggelige i kontakten med hinanden i vores kompetente netværksgruppe.

Et stærkt netværk er inspirerende for din udvikling både personligt, virksomhedsmæssigt og netværksmæssigt. Denne netværksgruppe mødes omkring mange temaer, som alle handler om udvikling. Formålet er at fremme dig personligt, din forretning og dit netværk. Vi har fokus på udvikling og mødes altid omkring noget der giver værdi. Netværksgruppen består af kompetente mennesker fra forskellige brancher som skaber synergi.


Værdi personligt, virksomhedsmæssigt og netværksmæssigt

Du får mulighed for at møde kompetente mennesker fra andre brancher og sikkert med anden faglighed end dig. Du får udbredt dit virksomhedsnavn til andre erhvervsdrivende, når vi tænker hinanden ind i 2. og 3. led i vores netværk. Det kan skabe nye relationer: kunder, leverandører, samarbejdspartnere. Du får adgang til ny viden og indsigt, som kan give stor værdi til dig personligt og i din virksomhed.

Adgangsbillet

Inden du vælger at blive medlem af dette erhvervsnetværk, skal du beslutte om du vil:
  • deltage til netværksmøderne både fysisk og mentalt
  • arbejde med programmer indenfor det overordnede tema: UDVIKLING
  • definere et mål indenfor et eller flere af temaerne
  • respektere ikke at sælge til de andre medlemmer
  • give værdi til medlemmerne
  • modtage værdi fra medlemmerne

Eksempler på temaer

Vi mødes omkring mange temaer som medlemmerne helt eller delvist har været med til at ønske. Temaerne bliver planlagt for et halvår ad gangen og publiceres i vores private Facebook gruppe, ligesom der sendes mødeinvitation fra Outlook. Bliv inspireret af spændende temaer: VÆRDIER, SYSTEMER, MOTIVATION OG BEHOV, RELATIONSARBEJDE, UDVIKLING AF FORRETNINGSMODELLER OG ORIENTERINGS-GÅTUR.

Interval

Netværksmøderne afholdes hver anden fredag lige uger typisk i tidsrummet kl. 08:00 - 10:00. Vi starter og slutter præcist. Der serveres morgenmad kl. 08:00 - 08:30 hvorefter dagens tema begynder.

Kompetent facilitator

Lisbet Rosendahl har de sidste 10 år faciliteteret erhvervsnetværk og medlemmerne giver i særdeleshed ros for  struktur og disciplin ligesom høj faglighed, tryg socialitet og stor udvikling.


Investering

Du betaler DKK 8.000,- + moms for en medlemsperiode, der starter 1. januar og slutter 31. december. Du kan blive medlem i enhver måned og betaler for resten af medlemsperioden. Medlemsperioden fornyes automatisk ved årsskiftet.

Fællesskab

Lisbet Rosendahl

Lisbet Rosendahl tilbyder: lederudvikling, konsulentleje, erhvervsnetværk, psykoterapi

Bliv inspireret af nyhedsbreve

Følg mig på SoMe