Konsulentleje

Specialist til projekt

Frigørelse af tid

Dynamisk midlertidig ressource

Freelance konsulent med bred erhvervserfaring

Lej en specialist til et projekt som frigør tid og er jeres dynamiske midlertidige ressource. Jeg bliver tilknyttet jeres virksomhed som freelance konsulent og eksekverer på projektet med objektive øjne.

Som freelance konsulent tilknyttet jeres virksomhed i kortere eller længere periode, er jeg jeres fleksible ressource og betragter virksomheden, organisationen og projektet med objektive øjne.


Specialist til projekt

Der kan være mange årsager til, at jeres virksomhed har behov for en freelance konsulent. Perspektiver omkring virksomheden skaber projekter, som til tider kræver en midlertidig ressource i kortere eller længere tid. Projekter opstår, fordi verden er foranderlig og der hele tiden sker noget, som virksomheder og mennesker skal forholde sig til. For at virksomheden kan være en del af markedet, skal den forholde sig til de perspektiver, der forandrer sig og som kræver handling. Eksempler på perspektiver der forandrer sig kan være: lovgivning, GDPR, IT systemer, konkurrence på markedet.


Frigørelse af tid

Projekter opstår og de kræver ressourcer som enten skal findes internt i virksomheden eller på konsulentmarkedet. Når jeg bliver tilknyttet freelance konsulent til jeres virksomhed, vil jeg midlertidigt varetage opgaver i et aftalt projekt, som I ikke selv har mulighed for at løse. 


Dynamisk midlertidig ressource

Jeres behov for en midlertidig ressource kan være flere, men helt sikkert en dedikeret person der kan få tingene til at ske. Som jeres midlertidige ressourcer tilgår jeg jeres virksomhed, når vi kan mødes i fælles værdi, kemi og at jeg kan gøre en forskel for jer. Jeg har en bred erhvervserfaring og kan matche på flere plan: afdelinger, titler, roller, projekter.

Eksempler på projekter

Teglværksgade: Support til ingeniør omkring ind- og udregulering af ventilation i lejemål i samarbejde med varmemester. Sans for at kunne sætte mig hurtigt ind i en ny branche, var afgørende for dette samarbejde. Jeg fik hurtigt klarhed over opgaven og nye begreber som grund værdi og forceret værdi. Samarbejde med helt nye og ukendte relationer er en af mine stærke sider og nødvendig for at kunne tilgå interim ansættelser i længere eller kortere tid.

Vejlesvinget
: Kontrol af 364 lejligheder i stort byggeprojekt hvor planlægning, overholdelse af tidsplan, sans for detaljer, skarpt overblik, hurtighed er afgørende i eksekveringen. Samarbejdet med projektdirektør, projektchef, projektleder, og byggeleder er afgørende for at projektet kan afleveres til bygherre og investor til deadline. Et tæt samarbejde med rådgiver for investor, bygherrer og ejendomsadministrator kræver stærke kompetencer indenfor relationsarbejde, hvilket er en af mine utrolig stærke kompetencer.

Organisationsudvikling: En trivselsundersøgelse med bred spredning i 2/3 af svarene gav anledning til et samarbejde med en SMV virksomhed i Kolding. Virksomheden er i en branche hvor det er nødvendigt at fastholde talenter, ligesom det skal være mere smidigt at rekruttere nye. Som HR konsulent for spiller jeg mine stærke kompetencer ud indenfor personlig udvikling. Samarbejdet startede med, at jeg sammen med mellemlederne udarbejdede et overordnet mål og  tre delmål, som blev godkendt af topledelsen. En opgave som denne starter typkisk med, at jeg introducerer mig til alle medarbejderene afdelingsvis. Herefter starter 1-1 samtaler med alle medarbejdere. Afdelingsvis giver jeg på et afdelingsmøde en overordnet tilbagemelding til medarbejdere og mellemledere. Alene dette giver anledning til personlig udvikling individuelt, som skaber en stærkere organisation. Forløbet evalueres løbende og er koncentreret omkring: Arbejdsmiljø, selvindsigt og referenceramme. Værdier, vision, behov, motivation og kommunikation er i høj fokus på et forløb som dette.

Fællesskab

Lisbet Rosendahl

Lisbet Rosendahl tilbyder: lederudvikling, konsulentleje, erhvervsnetværk, psykoterapi

Bliv inspireret af nyhedsbreve

Følg mig på SoMe